x

مجتمع اقامتی هشت بهشت از هتل‌ های خوب سه ستاره شهر تاریخی اصفهان است که در پردیس دانشگاه صنعتی اصفهان، در مکانی خوش آب و هوا و در نزدیکی بسیاری از مراکز صنعتی ، درمانی و شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان قرار دارد. این هتل با داشتن 63 واحد اقامتی در 3 طبقه (33 اتاق دوتخته، 24 اتاق سه تخته و 6 سوئیت vip )، یکی از بزرگ ترین هتل های واقع در شمال غرب  اصفهان نیز بشمار می رود. گفتنی است که برخورداری از 63 واحد اقامتی این امکان را برای میهمانان میسر می سازد تا قادر باشند اتاق خود را از میان طیف وسیعی از گزینه های اقامتی برگزیده و اقامتی لذت‌ بخش را در هتل تجربه کنند.

با توجه به اینکه دانشگاه صنعتی اصفهان دارای امکانات نسبتاٌ عالی و استاندارد ورزشی و علمی منحصر به فردی می باشد، تجمع این امکانات در کنار هم فرصتی مناسب جهت برگزاری تورهای علمی، همایشهای علمی و صنعتی، کارگاههای آموزشی، مسابقات ورزشی و.. را فراهم ساخته و و یکی از ویزگیهایی است که این هتل را از سایر هتلهای مشابه متمایز ساخته است.

از جمله این امکانات میتوان به سالن همایشهای شیخ بهائی ، تالارهای مفاخر در مجاورت هتل، سالنهای ورزشی، استخر در نزدیکی هتل اشاره کرد.

امکانات هتل:

اینترنت وای فای در تمام قسمت های هتل ، تلویزیون ، کافی شاپ ، خشکشویی ، سامانه اعلام حریق ، تلفن ، نمازخانه ، آسانسور ، تاکسی ، سیستم گرمایش و سرمایش مرکزی ، خانه داری ، پارکینگ ، دوربین امنیتی ، پذیرش ۲۴ ساعته ، کتری برقی ، تلفن داخلی ، برق اضطراری ، سیستم تهویه مطبوع ، سشوار ، دمپایی ، آب معدنی رایگان ،  حمام ، سرویس فرنگی ،  لوازم بهداشتی ، کمد لباس ، چای ، کارت هوشمند اتاق ، سرویس فرنگی

دانشگاهها ، موسسات و سایر مراکز آموزش عالی، ارگانها و نهادهای دولتی و غیر دولتی که متقاضی استفاده از خدمات این مجتمع در قالب قرارداد، تفاهم نامه مدت دار می باشند، می توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر با مدیریت مجتمع به شماره 03133919001 تماس حاصل فرمایند.

صورت هزینه اقامت در هتل هشت بهشت

اتاق دو تخته(تک نفره)

اتاق دوتخته

اتاق سه تخته